perjantai 12. tammikuuta 2007

11.1.2007

7 kommenttia:

Janne E kirjoitti...

No mutta lähivuosina, kun ilmastonmuutos on tehnyt selvää talvesta, voidaan myös lasketella sisällä. Eikös tällaisia suunnitelmia ollut jollain pääkaupunkiseudun kunnalla. Ja vielä ihan lähitulevaisuudessa. On se ihminen vaan kekseliäs kun se oikein jotain haluaa. Minusta vaan tuntuu siltä, että tämän talven sisätiloihin viemisen taustalla on päättäjien halu syödä lunta sisätiloissa.

Tursas kirjoitti...

Vau, Sä ideoit niin vaivattomasti, jos blogin sarjakuvat siis ovat suoraan luonnoslehtiöstä! Voiko niitä Kunta-lehden sarjakuvia saada tänne?

Mullakin on poliittinen piirrosblogi, toisen tyylinen vaan...

Sama otus kirjoitti...

Korjaus: Siis piti sanoa, että "Sä PIIRRÄT niin vaivattomasti..." :-)

Anonyymi kirjoitti...

ollaan puhuttu porukassa vitsinä sisäsuunnistushallista joskus vuosia sitten. nyt näyttää siltä, että sekin on vain ajan kysymys...uraani halkeaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta nuo nykyiset hypermarketit tarjoavat jo hyvän mahdollisuuden sisäsuunnistukseen. Välillä rastin löytäminen on todella hankalaa, ainakin jos se on luomu tai reilusellainen.

Kaisa Leka kirjoitti...

Suoraan luonnoskirjasta ovat, piirretty polvella tai sängyllä tai keittiönpöydän kulmalla. Hyvin vapauttavaa päästä karkuun oikean piirustuspöydän äärestä! :)

Laitan varmaan niitä Kunta-lehden sarjksia www.kaisaleka.net-sivuilleni kunhan niitä kertyy useampi. Mutta nyt uusimman voi käydä lukemassa lehden sivuilla:

http://www.kuntalehti.fi/default.asp?sc=3029

hna kirjoitti...

Minusta voisi odottaa aavikoitumista. Hiekkadyyneillä voi lasketella.