torstai 21. kesäkuuta 2007

20.6.2007

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Tämä on siis sinusta reilu ja myötätuntoinen toimintatapa. Minusta sinä toimit tässä rumasti ja epäreilusti. Kyynisyys, arvostelu ja toisten kyyläys synnyttää sitä samaa lisää. Sitäkö toivot vai jotain muuta? Olisiko muita toimintatapoja vai mikä on oikeastaan pyrkimyksesi? Yksinomaan ärsyttää ja osoittaa olevasi oikeassa ja ylivertainen muihin nähden? Mikä oikeuttaa sinulle sen position?

Mutta minähän en ole sinä, joten. Tuli vain mieleen. Muita tuomitsemalla tuomitset lopulta vain itsesi. Sitä en sinulle toivo.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä sama ihminen kuin tossa aiemmin, moi! Blogisi on ihastuttava, mutta jotenkin itse anarkistisiipiin missä tahansa aatteissa hieman väsyneenä olen huolissani tietystä peruskunnioituksen säilyttämisestä. Ihmisillä on syynsä ajatuksiinsa ja tilanteisiinsa ja sodanjulistuksilla, avoimilla tai piiloisilla, ei päästä nyt enää etenemään. Koko palloamme ajatellen haasteet tulevat muuten liian vaikeiksi. Parempi keskittyä omaan positiiviseen esimerkkiin - jonka siis olet mestarillisesti jo asettanutkin. Kun annat muiden ymmärtää omaa ajatuksenjuoksuasi ja päätöksentekoasi, antaa se mahdollisuuden muillekin pohtia vastaavia asioita tykönään.

Sitä minun piti sanomani, siis. Taistelutahto on hieman erikoinen sana, vaikka toisaalta sen voinkin ymmärtää. Kestävän kehityksen kannalta se kuitenkin on linjaa "joka miekkaan tarttuu, se miekkaan kaatuu". Ei kannata, olet liian hyvä tyyppi sellaiseen.