sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

30.6.2007

3 kommenttia:

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Tässä siis pelin säännöt:

Mukaan haastetut kertovat 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään sekä pelin säännöt omassa blogissaan. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta bloggaria mukaan ja ilmoittaa haastettujen nimet. Heidän tulee myös jättää komentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin ja että he löytävät ohjeet omasta blogistasi.

a. kirjoitti...

Heh... Olen kysellyt ihmisiltä kirjasuosituksia, sillä loma alkaa ihan kohta (ja lomafiilarit ovat alkaneet jo). Intouduin siksi tälläämään tuon A suitable boyn kirjaston varausjärjestelmään, mutta hoksasin viime tingassa, että sehän on se sama Sopiva nuori mies, jonka olen vastikään lukenut suomeksi - ja jota oli todella vaikea päästää käsistään hetkeksikään. Niin että jätän varaamatta, mutta suosittelen muillekin :)

hna kirjoitti...

Totta! Mä tuskin käyn meressä uimassa tänä kesänä. Se tuntuu niiiiiiin kylmältä.

Ja Sipoo-asia on kyllä törrrkeä. Helsingillä on maata. Kuten Jaakon isä sanoo "Kun Helsinkiä katselee lentokoneesta, niin se on yhtä METSÄÄ!!" ja tottahan se on. Mutsi ja faijakin asuu vastapäätä peltoa, Tapaninvainiossa! Kun ei osata kaavoittaa ei mikään tila voi edes riittää.