sunnuntai 19. elokuuta 2007

18.8.2007

3 kommenttia:

eeeeva kirjoitti...

onks siellä politiikan ihmeellisessä maailmassa mitään mihin rouva hiiri on tyytyväinen tai josta on samaa mieltä? eiks siellä ole mitään mistä vois joskus olla että jihuu, tai että onpas mahtava tää juttu minkä nää on saaneet aikaan. onko se politiikassa mukana oleminen ollut sitä mitä toivoit, ja oletko saanut tehtyä siellä niitä asioita ja toteuttaa niitä suunnitelmia (?) joita sulla oli/on? vai ootko sä tähän saakka joutunut keskittymään vaan kaiken vastustamiseen?

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Vihreäthän aina vastustaa kaikkea. :)

Politiikassa aika harvoin voi sanoa, että Mina sain aikaan tämän ja tämä on Minun ideani, mutta tuntuu silti hyvältä kun joku oma ajatus saa kannatusta. Ehkä mä uskaltaisin sanoa, että yhdelle kevyen liikenteen väylälle ja kirjaston materiaalihankinnoille ei olisi myönnetty ainakaan yhtä paljon rahaa yhtä nopeasti jos mä en olisi niitä ehdottanut. Ja toivottavasti tänä iltana yksi tärkeä asia jonka puolesta oon kovasti puhunut saa tarpeeksi kannatusta kaupunginhallituksessa!

Laura kirjoitti...

Täältä lapista katottuna on ihan kummallista että niitä lentokenttiä pitää olla joka kaupungissa. Ja Etelä-Keski-Suomen sisällä lentoja. Kohta tuntuis että nopeemmin liikkuis junalla/bussilla ja tottakai ekologisemmin.