sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

4.7.2009

4 kommenttia:

pikkulaku kirjoitti...

Karhua ei varsinaisesti syödä. Lihansyöjien liha ei ole hyvänmakuista eikä terveellistä (lihansyöjien lihassa on yleensä jotain alkueläimiä tms. mut ei just nyt pysty muistamaan, mitä). Viranomaisten lopettamasta eläimestä yleensä huutokaupataan turkki ja luut. Erityisesti uroskarhun, öh, no penisluu on haluttu artikkeli. Vaikka suomalaiset ovat olleet kristittyjä jo kohta tuhat vuotta, vanha taikausko kyseisen luun voimasta elää sitkeästi.

Tämä nyt tietoiskuna, mutta kyllä muakin metsäläistaustasta huolimatta sylettää moinen turha teurastus. Joku vaan halus päästä ampumaan karhun.

HannaV kirjoitti...

Eikös karhu kuitenkin etupäässä ole kasvinsyöjä (marjat jne.)? Satunnaisesti se taitaa kyllä ruhoja tms. popsia muttei kai varsinaisesti ole lihansyöjä...?

Muakin kyllä aina hämmästyttää tää, että kun joku muu laji tulee ihmisen "reviirille" niin ratkaisu ongelmaan on aina että "Ammutaan se!", sehän uhkaa meitä tai muuten vain häiritsee meidän elämää. Saimaannorpatkin kehtaavat pesiä just silloin kun MINÄ haluan kalastaa verkoillapari säälittävää sinttiä..

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Leka tiesi kertoa, että ainakin ravintola Saslikissa Helsingissä on listalla karhunlihaa. Mutta en osaa sanoa, löytyisikö tiskin alta myös niitä penisluita... ;)

pikkulaku kirjoitti...

Kyllähän karhua syödään. Ihmiset nyt syö kaikkea, varsinkin jos kyseessä on jokin kallis ja vaikeasti saatava 'herkku'. Olen itsekin karhun lihaa maistanut. Mutta ei se ihmeellisen hyvää ole :P

Karhu on kaikkiruokainen, mutta erityisesti se _raadon_syönti aiheuttaa sen, että karhun lihaa ei kannata jättää medium-asteelle kypsennetteässä ;)