lauantai 1. elokuuta 2009

30.7.2009

3 kommenttia:

lyttis kirjoitti...

välillä NIIN ärsyttää ja raivostuttaa, kuinka historiaa kirjoittavat miehet kirjoittavat miesten historiaa. ei miehiä olisi ilman naisia ja päinvastoin. naistutkimuksen opiskelu antoi näkökulmaa tähän(kin), suunnilleen mm. sen, ettei jaottelu (miehiin ja naisiin) aina ole tarpeen, mutta jos jokin sille perustuu on molempia osapuolia kuultava.

on hienoa, että teet sarjakuvia, jaksat piirtää vaikkei täälläkään ihan kamalasti palautetta ole vaikka lukijoita varmasti onkin.
(tämäkinhän mielletään NAISsarjakuvaksi, tavallaan sitä onkin, mutta hyvä sarjakuva on hyvää, riippumatta tekijän sukupuolesta tai sukupuolettomuudesta. henkilökohtaisuus koskettaa, siitä kuitenkin saa irti paljon. vähän samoin kuin että mielipiteistä saa enemmän kun ne esitetään selvästi mielipiteinä kuin siitä että ne kirjoitetaan ikään kuin faktoina.)

kiitos :)

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Kiitos kommentista! Juu lukijoits kyllä on, mutta hiljaista sorttia useimmat. Taitavat olla suomalaisia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moin, har försökt "kommentoida" men senast jag försökte lyckades det inte?? gjorde säkert något fel, nu har jag läst era seriblogger, och visst får man lite ut av dem men jag saknar den stil ni hade då ni cyklade till Nice, ha det så bra och hälsningar från "Gamla Finland" också här är varmt fastän det ofta kommer en skur på eftermiddagen, Tea/Kaj