keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

29.6.2010

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Mistä sarjista saa ostaa ja millä hinnalla?

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Kiitos! Kirjan voi tilata suoraan meiltä, laita vain meilillä osoitteesi niin lähetämme kirjan ja laskun.

Tai jos asut Porvoossa, sitä on myynnissä Porvoon Pyöräkeskuksessa, ja jos taas Helsingissä, niin Pitkämies-kaupassa www.pitkamies.net. Hinta 20 e, postikulut 5 e.

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Kirjalla on myös oma Facebook-sivu, jossa on paljon kuvia ja näytesivuja.
(Näytesivuja tulee siis noin tunnin päästä, kunhan ensin syön aamupalaa. :) )
www.facebook.com/tourdeurope

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta julkistamistilaisuudesta! Olihan meitä siellä koko joukko parista kaksiviikkoisesta (!) pariin noin 70-80 vuotta vanhempaan. Erityisesti maistui kuumana päivänä kylmä omenamehu-vichy-sekoitus. Sekoitussuhde on vielä kysyttävä Kaisalta. Monen hauskan idean joukosta on mainittava mainio lehti La voix du cyclisme.

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Kiitos! Sekoitussuhde oli 2 litraa omenamehua ja 3 litraa vissyä. Mutta se ei ollut mitenkään tieteellisesti tutkittu vaan pikemminkin sattumaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ällistyttävää, kuinka ovelia yksityiskohtia Kaisa saa noihin kuviin mahtumaan; Repesin ihan täysin mm. lehmien kaljakärryn kohdalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Sain eilen anoppikokelaaltani nimipäivälahjaksi ihanan Tour d'Europen. Lahjan saaminen yleensäkin tuli täysin puskista, eikä olisi voinut olla paremmin valittu. Olen seurannut nyt jo pari vuotta tätä blogia, joten oli aika muikea olo, kun vihdoin opuksen sai käteen. Yritän herkutella hitaasti, mutta ensi istumalta hotkaisin heti kolmanneksen.

Onnittelut ja kiitokset!