maanantai 18. huhtikuuta 2011

17.4.2011

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kamalahan se ilta oli, mutta suurella lämmöllä kaikki ystäväsi varmaan kuitenkin ajattelevat niitä 2080:tä, jotka uskoivat sinuun!

Någon Annan - yks Anna kirjoitti...

Mun mielestä Vihreiden tappio oli valitettavasti arvattavissa. Itse toki äänestin Vihreitä, mutta olen myös sitä mieltä, että tämä on puolueelle oiva tilaisuus miettiä, mikä on mennyt vikaan. Yksi mieleen tuleva asia on se, että Vihreät näyttäytyvät ainakin suurelle yleisölle (joihin lukeudun) etääntyneen ympäristöpuolueesta "kaikkien hyvien asioiden puolueeksi". "Hyvissä asioissahan" ei sinällään ole mitään vikaa, mutta musta ainakin tuntuu, että Vihreät ovat menettäneet linjansa. Puolueen sisällä voi tietenkin olla hyvin erilaiset käsitykset!

Tämä tappio on saanut mut miettimään liittymistä Vihreiden jäseneksi. Jos haluaa muutosta, niin kai sitten on hyvä olla se muutos?

Toivottavasti jaksat lähteä vielä seuraaviin vaaleihin mukaan. Mielelläni näkisin sut eduskunnassa, vaikken äänestää voikaan.

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Hei Anna, tunnen kyllä itseni osasyylliseksi tuohon "kaikkien hyvien asioiden" ajamiseen, koska itsekin olen painottanut ihmis- ja eläinoikeusasioita ja ympäristö on jäänyt vähän sivurooliin. Onneksi pienen puolueen suuntaan on tosiaan helppo vaikuttaa tulemalla jäseneksi ja mukaan toimintaan, kannattaa ehdottomasti liittyä ja olla mukana rakentamassa uutta vihreää liikettä! :)