lauantai 14. tammikuuta 2012

13.1.2012


3 kommenttia:

Johannes kirjoitti...

Varmasti tämäkin kanaelämys oli vertaansa vailla, mutta haluan silti kommentoida hieman.

Lentomatkailu on tällä hetkellä pahinta, mitä yksittäinen kuluttaja voi ympäristölleen tehdä. Näen siksi kohtuuttomana päiväkirjablogia pitkään seuraanneena useat (usein jopa mannertenväliset) lentomatkat vuosittain, vaikka niiden syynä olisikin uskonnolliset tai filosofiset tarpeet. Jos on henkilökohtaisista syistä valmis toimimaan ympäristön hyvinvointia vastaan, en näe syytä kannattaa kyseistä henkilöä (eli sinua, Kaisaa) valvomaan yleisen hyvinvoinnin perusperiaatteita (kuten olen aikaisemmin tehnyt).

Toivon kovasti, että tulevaisuudessa löydän yhtä hyvän ehdokkaan vaaleja ajatellen, koska useat ajamasi ajatukset esim. vammautuneiden hyvinvoinnin ja kulttuurin merkityksen suhteen ovat olleet todella läheisiä myös itselleni.

Anonyymi kirjoitti...

Ei sentään muninut kyökkiin ;)

Kaisa & Christoffer Leka kirjoitti...

Bloggaamisen huono puolihan on se, että paheet tulevat koko kansan tietoon. ;) Niin kuin olen usein sanonut, lentäminen on varmasti yksi suurimmista (ympäristö)paheistani.

En ole tällä hetkellä valmis luopumaan lentämisestä ammatillisista, uskonnollisista ja henkilökohtaisista syistä, mutta olen yrittänyt kompensoida sen aiheuttamia ympäristöongelmia arkielämässä, ennen kaikkea sitoutumalla lapsettomuuteen ja kasvissyöntiin.

Toivottavasti löydät seuraaviin vaaleihin hyvän ehdokkaan, joka paremmin vastaa omaa arvomaailmaasi!